Castle Group Holding

Als jong bedrijf met zeer ervaren personeel weten onze opdrachtgevers variërend van een Wall Street genoteerde multinational tot een aanbieder van satellietcommunicatie met meer dan 10 satellieten in de ruimte en andere grote, ook buitenlandse, opdrachtgevers maar ook klanten met incidentele opdrachten, dat wij hun verwachtingspatroon betreffende onze service overtreffen.

 

Daar wij ons zien als een One Stop Logistics Shop, ontzorgen wij onze klanten door naar de klant te luisteren en oplossingen te vinden voor hun wensen in plaats van een standaard service aan te bieden.

 

Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn, maar met de beste prijs-kwaliteit verhouding te bieden, en uw wensen op logistieke gebied altijd uit te laten komen, indien hetgeen u wenst onhaalbaar blijkt te zijn laten wij het u gelijk vooraf weten.

 

Door de korte communicatielijnen binnen de Castle Group Holding en met haar externe partners kunnen we te allen tijde snel schakelen en uw vragen beantwoorden en of veranderingen door voeren.

 

Mocht u interesse hebben in één van de diensten van Castle Group Holding, neem dan contact op via info@castlegroupnl.nl of bel ons op 018 475 0860.

Molendijk 177

3361 EM Sliedrecht

Nederland

 

T: +31 (0)184 750 860

E: info@castlegroupnl.nl

Contacteer ons

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, gebruik het onderstaand formulier om ons te contacteren.

*Als het formulier niet in uw taal is, kunt u dit eenvoudig veranderen in de rechterbovenhoek van het formulier

Castle Group Holding BV

Molendijk 177

3361 EM Sliedrecht

Nederland

Tel: + 31 (0) 184 750 860

E-mail: info@castlegroupnl.nl

Alle rechten voorbehouden. Castle Group Holding © 2016