Castle Logistics

Castle Logistics biedt logistieke diensten die altijd betrouwbaar, direct en snel zijn. De logistics afdeling van Castle Group is 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar en de altijd aanwezige en korte communicatielijnen maken Castle Logistics een van de beste logistics partners in Nederland.

Veel ervaring en een ijzersterk beleid zorgt voor de beste prijs-kwaliteit verhouding op logistieke gebied bij Castle Group.

 

Weet u het al? Vul hier het formulier in en wij nemen dan contact op met u.

Vragen?

Diensten

Wegtransport

Castle Logistics biedt klanten een van de beste wegtransport services die er zijn. Wegtransport bij Castle Logistics is veilig, betrouwbaar en kosteneffectief. Castle Logistics biedt een wegtransport service voor zowel import als export. En ook consolidatie zendingen zijn bij ons mogelijk. Castle Logistics is altijd snel en efficiënt met zijn wegtransport service, van pallet tot speciaal transport. Daarbij heeft Castle Logistics partners binnen de wegtransport door heel Europa.

 

Zeevracht

Castle Logistics biedt wereldwijde verzendservice per boot: sea freight. De sea freight service van Castle Logistics is geheel onafhankelijk. Dit maakt de service heel betrouwbaar en kosteneffectief. Castle Logistics heeft connecties met rederijen over de hele wereld en heeft een groot netwerk aan agenten. Ons professionele team werkt voor zowel import als export. Castle Logistics verzendt pakketten in 'Full Container Load' (FCL) of 'Less Container Load' (LCL).

 

Luchtvracht

Castle Logistics biedt klanten met de air freight service een veilige, betrouwbare en vooraf snelle manier om kleine en grote pakketten te verzenden. Daarbij is de air freight service van Castle Logistics ook niet eens heel kosteneffectief. Castle Logsitics heeft een groot netwerk aan agenten over de hele wereld. Castle Logsitics werkt samen met deze agenten en alle luchtvaartmaatschappijen om uw pakketje zo snel en goed mogelijk van A naar B te krijgen. De air freight service van Castle Logistics is geheel afhankelijk van andere instanties en bedrijven. Hierdoor kan Castle Logistics u een volledig betrouwbare service aanbieden zonder verborgen kosten.

 

Pakketten

Wij zijn uw partner voor het versturen van pakketten. Wilt u snel een pakket versturen naar een ander land binnen Europa? Wij bieden 'Track and Trace', het pakket wordt bij u afgehaald en ook krijgt u een afleverbewijs.

Express Zendingen

Express zendingen bij Castle Logistics worden altijd snel en veilig verwerkt. Castle Logistics zorgt er van begin tot eind voor dat documenten en pallets op de beste manier worden vervoerd. Castle Logistics biedt een service voor express zendingen die snel, veilig en kosten effectief is. Met track and trace en het afleverbewijs hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw verzending. Castle Logistics werkt samen met alle grote netwerken in Nederland.

 

Koerier

Castle Logistics biedt een koerier service die 24 uur per dag bereikbaar is. Van een kleine envelop tot de inhoud van volle trailer, Castle Logistics haalt het direct op en levert het ook gelijk af. Castle Logistics kan elk pakketje op elke plek in Nederland direct afleveren. Zelfs aan boord van een zeeschip. De koerier service van Castle Logistics is altijd veilig, betrouwbaar en honderd procent gegarandeerd. Wij halen uw pakketje gelijk op en leveren hem aansluitend af op uw bestemming.

 

Douane Afhandeling

Castle Logistics biedt met deze douane afhandeling service alle hulp die u nodig kan hebben met de invoer, uitvoer of doorvoer van uw goederen. Castle Logistics werkt nauw samen met hun partner, een erkend douane agent. Op deze manier zijn onze douane afhandelingen altijd snel, betrouwbaar en kosten effectief.

 

Drop Shipping

Castle Logistics biedt u met deze speciale drop shipping service de mogelijkheid om uw goederen overal ter wereld naar Nederland op een veilige manier te laten vervoeren. Castle Logistics biedt een altijd snelle, betrouwbare en kosten effectieve drop shipping service, overal ter wereld. U kunt er zelf voor kiezen of u uw goederen neutraal of voorzien van uw eigen papierwerk wil laten afleveren.

Aanvragen

U kunt hier een aanvraag indienen. Vul het formulier in en wij nemen dan contact op met u.

*Als het formulier niet in uw taal is, kunt u dit eenvoudig veranderen in de rechterbovenhoek van het formulier

Partners

In samenwerking met onze partners maken wij het eenvoudiger voor u om uw zeevracht en luchtvracht te volgen.

Mendrix

Trace Shipment

Contacteer Castle Logistics

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, stuur dan een e-mail naar info@castlegroupnl.nl of klik hier.

Castle Group Holding BV

Molendijk 177

3361 EM Sliedrecht

Nederland

Tel: + 31 (0) 184 750 860

E-mail: info@castlegroupnl.nl

Alle rechten voorbehouden. Castle Group Holding © 2016