Castle Warehousing

Castle Warehousing biedt opslag diensten die altijd betrouwbaar, direct en snel zijn. Onze opslag afdeling is 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar.

 

Deze altijd aanwezige en korte communicatielijnen maken Castle Warehousing een van de beste opslag partners in Nederland.

 

Weet u het al? Vul hier het formulier in en wij nemen dan contact op met u.

Vragen?

Diensten

Archiefopslag

Castle Warehousing maakt zowel standaard als digitale archivering mogelijk op een betrouwbare manier. Met een afzonderlijk ruimte voor archivering, krijgt u uw eigen plek met een eigen archief. Zo kunt u gebruik maken van uw eigen indexeringssysteem. Uw documenten zijn dan altijd veilig en uw archief altijd overzichtelijk.

 

Archiveren bij Castle Warehousing is altijd veilig en betrouwbaar. U kunt bijvoorbeeld alleen uw documenten vernietigen met uw certificaat. Zo zijn uw documenten altijd veilig.

 

Tijdens kantooruren bent u altijd vrij om langs te komen en documenten in of uit uw archief te halen. Buiten kantooruren kan dit ook, maar dan wel op afspraak.

 

Entrepot

Voor opslag onder douanetoezicht bent u bij Castle Warehousing aan het juiste adres. Goederen waar invoerrechten over betaald moeten worden kunnen in een entrepot worden opgeslagen. U hoeft dan geen invoerrechten te betalen, dit is bijvoorbeeld het geval bij goederen die bestemd zijn voor wederuitvoer. Of bij goederen waarvan de bestemming nog niet vaststaat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer weten over douane opslag en de richtlijnen voor bedrijven? Bekijk op de belastingdienst douane toezicht voor bedrijven.

 

Gevarengoed

Veiligheid is een van onze topprioriteiten. Zo hechten wij veel belang aan de correcte opslag van gevarengoed. Deze goederen of stoffen houden immers een risico in voor de gezondheid, veiligheid en het milieu. Opslag van gevarengoederen gebeurd bij Castle Warehousing dan ook onder de meest veilige omstandigheden. Onze opslagruimten voor gevarengoed voldoen aan de strengste eisen.

 

Statische Opslag

Heeft u goederen die u niet zo snel of vaak nodig heeft? Dan is misschien de statische opslag bij Castle Warehousing wel iets voor u.

Statische opslag bij Castle Warehousing is de perfecte oplossing voor langdurige opslag. Castle Warehousing biedt een statische opslag die veilig en efficiënt is. U bent gelijk van al uw opslag zorgen af.

Met de statische opslag van Castle Warehousing zijn uw goederen toch nog binnen 3 uur beschikbaar.

 

Dynamische opslag

Castle Warehousing biedt de ideale opslagdienst voor goederen die getransporteerd moeten worden. De dynamische opslag service van Castle Warehousing is betrouwbaar, veilig en halen al uw zorgen weg.

 

De dynamische opslag service bij Castle Warehousing is ideaal voor goederen die aankomen en er snel weer uitgaan. Castle Warehousing biedt u niet alleen een veilige en bereikbare opslagplek, ons team zorgt ook voor de re-packing, de re-labeling en order picking van uw goederen.

 

Met de dynamische opslag service van Castle Warehousing staan uw goederen direct beschikbaar voor transport wanneer u dat wilt.

 

Container Stuffing and Stripping

Castle Warehousing heeft ervaring met het in-en uitpakken van containers. Onze medewerkers gaan met grote zorg met uw goederen om.

 

Wat kan Castle Warehousing u bieden:

- Stuffing: Het veilig plaatsen van goederen ongeacht de staat van aangeleverde goederen (Verpakt, onverpakt, pallet)

- Stripping: Goederen verwijderen uit containers en voorbereiden op opslag of vervoer.

 

Buitenterrein opslag

Wilt u op het buiten terrein opslag huren? Ook dat is mogelijk bij Castle Warehousing. Wij bieden u de mogelijkheid om op ons zeer ruime buitenterrein een ruimte te huren.

Aanvragen

U kunt hier een aanvraag indienen.  Vul het formulier in en wij nemen dan contact op met u.

*Als het formulier niet in uw taal is, kunt u dit eenvoudig veranderen in de rechterbovenhoek van het formulier

Contacteer Castle Warehousing

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, stuur dan een e-mail naar info@castlegroupnl.nl of klik hier.

Castle Group Holding BV

Molendijk 177

3361 EM Sliedrecht

Nederland

Tel: + 31 (0) 184 750 860

E-mail: info@castlegroupnl.nl

Alle rechten voorbehouden. Castle Group Holding © 2016